Daniel Buda, liderul PNL Cluj: „Incompetența Guvernului Ciolacu lovește adânc buzunarele românilor. Absorbția fondurilor europene, inacceptabilă!”

Spread the love

  Incompetența Guvernului Ciolacu lovește adânc buzunarele românilor.

De asemenea, situația absorbției fondurilor europene din România este inacceptabilă, a precizat Daniel Buda, liderul PNL Cluj.

 „Incompetența Guvernului Ciolacu lovește adânc în buzunarele românilor.

Fără îndoială că actuala situație a absorbției fondurilor europene este inacceptabilă! Într-o perioadă în care România ar fi trebuit să contabilizeze sume importante, realitatea arată că niciun euro nu a fost absorbit din exercițiul financiar european 2021-2027”, a transmis Daniel Buda.

 Daniel Buda a explicat că sub guvernarea lui Marcel Ciolacu, PSD nu a atras niciun euro din fondurile structurale și de coeziune.

 „Este timpul să deschidem ochii și să vedem adevărul! Sub guvernarea Marcel Ciolacu, PSD nu a atras niciun euro din fondurile structurale și de coeziune.

ZERO.

În timp ce PNL, sub conducerea premierului Nicolae Ciucă, a adus în țară cele mai mari sume din fondurile europene de la aderarea României în UE: 11,3 MILIARDE EURO! PNL a dovedit că SE POATE! Fără fonduri europene, nu există dezvoltare.

Nu vrem ca PSD să dărâme tot ce am construit.

Aici se vede clar diferența între Ciucă și Ciolacu: unul aduce rezultate, celălalt promisiuni goale.

Trebuie să alegem o guvernare care știe să lupte pentru România, nu doar să promită!”, a mai precizat Daniel Buda.

 Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns