Hoţ ascuns sub masă în casa unei femei din Viișoara. A furat peste 10.000 de lei.

Spread the love

  Un bărbat de 39 de ani a fost arestat preventiv pentru că a furat 10.

500 de lei de la o femeie de 93 de ani.

 Femeia l-a găsit pe hoț ascuns sub o masă.

„În data de 23 septembrie a.

c.

, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară în comuna Viișoara, într-un dosar ce vizează infracțiunea de tâlhărie calificată, în urma căreia au dispus reținerea unui bărbat, de 39 de ani, cercetat pentru infracțiunea de tâlhărie calificată.

În fapt, în cursul zilei de 3 septembrie a.

c.

, bărbatul ar fi pătruns în locuința victimei, respectiv o femeie de 93 de ani, de unde ar fi sustras suma de 10.

500 de lei.

După acest moment, bărbatul s-ar fi ascuns sub o masă, fiind imediat surprins de persoana vătămată, motiv pentru care acesta ar fi îmbrâncit-o și acoperit-o cu o față de masă, părăsind de îndată imobilul.

În contextul investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei, pe numele căreia au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Totodată, în urma percheziției domiciliare, polițiștii au identificat și ridicat bunuri de interes în cauză, continuând cercetările pentru recuperarea prejudiciului.

În cursul zilei de astăzi, 24 septembrie, bărbatul de 39 de ani a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsFoto: Depositphotos.

comCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns