Weinfest Golden Mediaș 2024 a sărbătorit vinul lui Dracula (P)

Spread the love

  Medieșenii și nu numai au avut parte de momente feerice în castel și au putut degusta vinurile de la cele  12 casute in care cramele si-au prezentat creațiile.

  Masterclasss-ul susținut de d-l.

Profesor Dorin Popa, Presedintele Asociației Millesime de istorie, cultura si civilizație a vinului a adus multe detalii referitor la vin, considerat aliment cu memorie si drept de autor.

 Suvenirurile cu Dracula, Transilvania, Vechea Metropolă de vin împreună cu muzica ambientală, gustările de la Hola Gourmet și alții, cantautorul Walter Ghicolescu împreună cu duetul Chisiu – soliști ai Operei Române, au completat serile superbe și atmosfera din castel.

„Mulțumim Rheinmetall și Romgaz pentru implicarea în viața comunitătii, mulțumim tuturor sponsorilor, partenerilor, participanților și voluntarilor pentru susținere și participare la o inițiativă care se dezvoltă tot mai mult în fiecare an.

Vă așteptăm și în week-end 27-29 Septembrie la Mediaș în castel, la Oktoberfest Butique – un eveniment de promovare a micilor producători de bere artizanală și desigur ca in fiecare an in al treilea week-end din Septembrie, 19-21 Septembrie 2025 la Weinfest Mediaș”.

au transmis organizatorii evenimentului.

Organizatorii Weinfest Golden Mediaș 2024:Asociația pentru Reconstrucția Vechii Metropole de vin a TransilvanieiAsociatia Pusteblume MediașForumul Democrat German MediașAsociatia Locului NatalOrganizatorii Weinfest Golden Mediaș 2024:Asociația pentru Reconstrucția Vechii Metropole de vin a TransilvanieiAsociatia Pusteblume MediașForumul Democrat German MediașAsociatia Locului NatalCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns