Alertă de inundaţii în Regatul Unit

Spread the love

Un avertisment de vreme severă este în vigoare pentru milioane de persoane.

Autorităţile din Regatul Unit se aşteaptă că în unele zone să cadă o cantitate de ploaie semnificativă, ceea ce ar putea duce la inundaţii.

Alertă de inundaţii în Regatul Unit Regatul Unit se pregăteşte pentru ploi abundente şi inundaţii.

Meteorologii au anunţat fulgere, inundaţii şi probleme de trafic cauzate de ploile torenţiale.

Avertismentul este activ în mai multe regiuni, iar avertizările de inundaţii sunt deja emise pentru 12 zone din ţară, scrie Sky News.

Conform Agenţiei de Mediu, se aşteaptă inundaţii „semnificative”, în special în zonele deja vulnerabile din cauza saturaţiei solului.

Şoferii şi cei care călătoresc cu mijloacele de transport public au fost avertizaţi de condiţiile dificile şi întârzieri, iar unele meciuri, cum ar fi o confruntare din Cupa Carabao, au fost anulate din cauza inundaţiilor.

Vezi mai multe articole din categoria externe După ploile intense de luni, se aşteaptă un moment de respiro în cursul zilei de marţi în Anglia şi Ţara Galilor, însă părţi din Scoţia vor continua să fie afectate de averse puternice.

Conform declaraţiilor lui David Oliver, meteorolog-şef adjunct la Met Office, vremea instabilă va reveni miercuri şi joi, când un nou front atmosferic va aduce ploi abundente din Atlantic.

Lasă un răspuns