Zi de meci. FC Universitatea Cluj – Universitatea Craiova, pe Cluj Arena.

Spread the love

  Duminică, 22 septembrie 2024, FC Universitatea Cluj va da piept cu Universitatea Craiova într-un meci ce se va disputa pe Cluj Arena de la ora 21:30 și pentru care jucătorii trebuie să aibă, potrivit antrenorului Ioan Ovidiu Sabău, multă atenție și inteligență.

Momentan, „U” Cluj este lider în clasamentul Superligii, cu 21 de puncte.

Universitatea Craiova se plasează pe poziția a cincea, cu 15 puncte.

 „Duminică va trebui să avem multă atenție, inteligență și să pregătim foarte bine jocul”, declara recent antrenorul „U” Cluj, Neluțu Sabău, cu privire la partida pe care „studenții” o vor disputa cu Universitatea Craiova pe teren propriu.

 FC Universitatea Cluj – Petrolul Ploiești (1-2) a fost singura înfrângere suferită de ardeleni în ultimele 11 jocuri disputate în campionat pe teren propriu, în rest şapte victorii şi trei rezultate de egalitate.

11.

374 spectatori/meci a fost media înregistrată de clujeni în cele trei partide jucate acasă în campionatul curent.

Două succese (2-0 cu CFR, 2-1 cu Sepsi OSK), o remiză (0-0 cu FC Hermannstadt) şi două partide pierdute este palmaresul înregistrat de olteni în sezonul curent din postura de vizitatori.

Din 2014, cele două echipe s-au mai întâlnit de şase ori în principala competiţie internă, de trei ori au câştigat oltenii, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

Pe lângă aceste confruntări, s-au mai duelat şi în barajul pentru un loc în Conference League din 26 mai 2024, când craiovenii s-au impus pe arena Ion Oblemenco după executarea loviturilor de departajare (1-1 după 120 de minute).

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns