Israelul anunţă că operaţiunile din Liban vor continua

Spread the love

Ministrul israelian al apărării, Yoav Gallant, a declarat că operaţiunile din Liban vor continua până când persoanele evacuate de pe partea sa de graniţă se vor putea întoarce în siguranţă, scrie Reuters.

Israelul anunţă că operaţiunile din Liban vor continua Hezbollah şi Israel au făcut schimb de focuri puternice duminică, în timp ce grupul militant libanez a trimis rachete în nordul teritoriului israelian.

Adjunctul şefului Hezbollah, Naim Qassem, a spus la funeraliile unuia dintre comandanţii grupului, ucis săptămâna trecută la Beirut, că s-a „intrat într-o nouă fază” a războiului.

Ministrul israelian al apărării, Yoav Gallant, a declarat că operaţiunile vor continua până când persoanele evacuate de pe partea sa de graniţă se vor putea întoarce în siguranţă.

Vezi mai multe articole din categoria externe De asemenea, şeful Statului Major General al Israelului, Herzi Halevi, a afirmat într-o declaraţie televizată că armata este bine pregătită pentru următoarele etape ale luptelor, care vor avea loc în următoarele câteva zile, dar nu a spus ce vor implica acestea.

„Vom face tot ce este necesar pentru a înlătura ameninţările la adresa Israelului”, a spus Halevi.

Lasă un răspuns