Clujenii, prezenți în număr mare la Festivalul Silvoiței. Zeci de activități pentru copii și delicii locale pentru întreaga familie. FOTO

Spread the love

  Zi plină de activități și preparate alese la Festivalul Silvoiței, desfășurat în satul Băbuțiu, comuna Vultureni din județul Cluj.

Participanții au fost așteptați cu jocuri dedicate copiilor, cu mâncare preparată de localnici și silvoiță făcută „live”.

„Astăzi, peste 4.

000 de oameni au trecut porțile festivalului nostru și pentru asta vă mulțumim! Ne-am distrat împreună, am mâncat, ne-am relaxat și, cel mai important, ne-am conectat, ne-am împrietenit și am creat o atmosferă incredibilă.

Ați fost minunați și plini de energie.

 Vă așteptăm și mâine să facem ceea ce știm mai bine: să ne distrăm!”, au transmis organizatorii.

 Astfel, cei prezenți au încercat preparatele tradiționale pregătite de localnici și au asistat la prepararea silvoiței, produsul căruia îi este dedicat întregul eveniment.

 Pofticioșii au avut posibilitatea să achiziționeze preparate tradiționale direct de la producători locali.

Evenimentul reprezintă o ocazie unică pentru cei mici de a experimenta aventura vieții la sat, în cadrul mai multor activități dedicate acestora.

Copiii au parte de o zonă special amenajată, unde s-au jucat în groapa de nisip, au avut posibilitatea să descopere joaca cu coceni și fân, să se dea în hintă (leagăn) sau să se aventureze într-un labirint de baloți.

 Toate aceste activități sunt gândite să stimuleze imaginația și să le ofere celor mici o experiență autentică în mijlocul naturii.

Festivalul Silvoiței aduce două zile de neuitat în armonie cu natura pentru întreaga familie.

Un timp unde puteți experimenta bucuria și aventura vieții de la sat împreună cu cei dragi.

„Vino alături de noi la Vultureni în 21-22 septembrie, începând cu ora 10, pentru două zile extraordinare”, potrivit invitației lansate de organizatori.

 „În timp ce silvoița fierbe domol, tu împreună cu familia te vei putea bucura de: concursuri, activități & jocuri pentru copii, ateliere creative (lut, pictură, împâslit lână), plimbări cu tractorașul sau cu căruța, tiroliană, echitație, tras cu arcul, panou de escaladă uriaș.

 Vă așteptăm cu silvoiță, mâncare tradițională, zeci de activități în aer liber pentru copii și piață cu produse locale numai bune de dus acasă pentru savurat acum sau la iarnă.

Vino să trăiești o experiență de neuitat, plină de energie și voie bună.

Te așteptăm cu brațele deschise, și nu uita, animalele de companie sunt mai mult decât binevenite”, transmit organizatorii.

Sâmbătă, la ora 10, prima cursă către Festivalul Silvoiței a plecat din Piața Mihai Viteazul – Podul Traian.

Cursele sunt disponibile din oră în oră, și dus, și întors.

Prețul biletului de autobuz este 15 lei.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns