Weekend plin de mișcare la Cluj-Napoca. Evenimente sportive pentru toate vârstele!

Spread the love

  Cluj-Napoca se pregătește de un sfârșit de săptămână plin de activități sportive și recreative, menite să încurajeze locuitorii orașului să adopte un stil de viață activ și sănătos.

  În perioada 21-22 septembrie, clujenii, de la cei mai mici la cei mai mari, vor avea ocazia să participe la evenimente dinamice organizate în diferite locații din oraș, atât în zona centrală, cât și în cartiere.

 Sub egida promovării sportului pentru toată familia, inițiative precum „Fugi în școlii”, dedicate copiilor, sau „Străzi deschise”, un eveniment cu activități sportive și de recreere pentru toate vârstele, vor transforma Clujul într-o adevărată oază de mișcare.

De asemenea, competiții de tradiție, cum ar fi Crosul Companiilor, vor aduce un suflu de energie în centrul orașului.

„Weekend plin de mișcare la Cluj-Napoca! Te invităm și te așteptăm cu drag! La acest final de săptămână au loc în orașul nostru, în zona centrală și în cartiere, diferite evenimente dedicate promovării sportului și mișcării, organizate cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca.

«Fugi în școlii» reîncepe odată cu noul an școlar, seria de evenimente fiind gândită pentru copii între 6 și 15 ani.

Elevii sunt invitați să ia parte la activități dinamice și jocuri interactive (atletism, baschet, handbal, fotbal, tenis, volei, dar și jocurile copilăriei precum Rațele și vânătorii, leapșa sau șotron) – în acest weekend, în cartierul Mănăștur între orele 10.

00 și 13.

00:«Fugi în școlii» continuă săptămânile următoare în cartierele Iris și Gheorgheni.

Ziua de duminică începe cu Crosul Companiilor, ediția a 13-a! Startul se dă la ora 9.

00 în Piața Unirii.

Duminică după-masă, între orele 16 și 19, clujenii sunt invitați în zona Universității-Kogălniceanu la «Străzi deschise».

Aici vor fi pregătite jocuri și activități pentru toată familia: poligon cu obstacole, mini fotbal și handbal, volei, badminton, dansuri și multe altele.

«Străzi deschise» va continua weekendurile următoare în cartierele Mănăștur, Grigorescu, Gheorgheni, Mărăști și Iris.

«Fugi în curtea școlii» și «Străzi deschise» beneficiază de finanțare nerambursabilă prin programele Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Vă așteptăm la mișcare!”, a transmis primarul Emil Boc.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns