Un zbor Oslo-Málaga a aterizat de urgenţă la Cophenhaga. A fost descoperit un şoarece la bord

Spread the love

Un zbor de la Oslo la Málaga a aterizat de urgenţă în Copenhaga după ce un şoarece a fost descoperit la bord, ceea ce ar fi putut pune siguranţa pasagerilor în pericol.

Un zbor al companiei aeriene scandinave SAS, de la Oslo la Málaga, a fost forţat să aterizeze neprogramat la Copenhaga din cauza unui incident neobişnuit: un şoarece a fost descoperit la bord, scrie Aviation Direct.

Conform relatărilor transmise de radioul norvegian NRK, un pasager ar fi observat rozătoarea după ce animalul ar fi sărit dintr-o porţie de mâncare servită în timpul zborului.

Incidentul s-a produs în timp ce aeronava, SAS Flight 4683, se afla în spaţiul aerian german.

Vezi mai multe articole din categoria social Echipajul a informat pasagerii prin sistemul de comunicare că prezenţa şoarecelui constituie un risc de siguranţă, ceea ce a dus la devierea zborului.

Un purtător de cuvânt al SAS a confirmat că această procedură este standard în situaţiile în care sunt descoperiţi dăunători la bord.

Aterizarea de urgenţă s-a desfăşurat în condiţii de siguranţă la Copenhaga, iar pasagerii au ajuns în Málaga cu o întârziere de două ore şi jumătate.

Lasă un răspuns