Sean „Diddy” Combs a fost pus sub acuzare pentru trafic sexual şi şantaj

Spread the love

Rapperul american, Sean „Diddy” Combs, a fost pus sub acuzare pentru trafic sexual şi şantaj, după ce a fost arestat luni în New York.

Sean „Diddy” Combs a fost pus sub acuzare pentru trafic sexual şi şantaj Sean „Diddy” Combs a fost pus sub acuzare pentru trafic sexual şi şantaj.

Rapperul fost arestat luni de poliţişti la hotelul Park Hyatt din Manhattan, New York, informează Sky News.

Arestarea lui Combs, în vârstă de 54 de ani, vine după 10 luni de confruntare cu acuzaţii civile, inclusiv viol, agresiune sexuală şi drogare forţată.

Actul de acuzare detaliază acuzaţii care datează din 2009 şi îl acuză că a abuzat, ameninţat şi constrâns femei timp de ani de zile „pentru a-i îndeplini dorinţele sexuale, a-i proteja reputaţia şi a-i ascunde comportamentul”.

Vezi mai multe articole din categoria externe Avocatul său, Marc Agnifilo, a declarat marţi dimineaţă, în faţa tribunalului, că Diddy va pleda nevinovat şi că va „lupta din răsputeri” pentru a încerca să obţină eliberarea clientului său din arest.

Combs, cunoscut, de-a lungul timpului, ca Puff Daddy şi P Diddy, este una drept una dintre cele mai influente figuri din hip-hop-ului.

În noiembrie, fosta lui iubită, cântăreaţa R&B, Cassie, a intentat un proces împotrica lui susţinând că acesta a bătut-o şi a violat-o ani de zile.

Lasă un răspuns