Trump mulţumeşte Serviciilor Secrete şi forţelor de ordine pentru intervenţie după tentativa de asasinat

Spread the love

Laura Buciu Laura Buciu Fostul preşedinte Donald Trump a mulţumit duminică Serviciului Secret al SUA şi altor forţe de ordine după posibila tentativă de asasinat asupra sa în timp ce se afla la golf în West Palm Beach, Florida, scrie CNN.

Trump mulţumeşte Serviciilor Secrete şi forţelor de ordine pentru după tentativa de asasinat „Treaba făcută a fost absolut excepţională”, a postat Trump pe platforma Truth Social.

„Aş dori să mulţumesc tuturor pentru grija şi urările de bine – A fost cu siguranţă o zi interesantă! Cel mai important, vreau să mulţumesc Serviciului Secret al SUA, şerifului Ric Bradshaw şi biroului său de patrioţi curajoşi şi dedicaţi şi, tuturor forţelor de ordine, pentru munca incredibilă făcută astăzi la Trump International pentru a mă menţine, în calitate de al 45-lea preşedinte al Statelor Unite şi candidatul republican la viitoarele alegeri prezidenţiale, ÎN SIGURANŢĂ”.

Vezi mai multe articole din categoria externe Fostul preşedinte nu a fost rănit în incident.

El juca golf cu donatorul Steve Witkoff când s-au tras focuri de armă, potrivit unei surse familiarizate cu această problemă.

 

Lasă un răspuns