Deținut minor, găsit spânzurat în Penitenciarul din Oradea

Spread the love

  Angajații instituției au aplicat manevre de resuscitare, iar echipajul de prim-ajutor sosit la fața locului a continuat eforturile de resuscitare, însă medicii au fost nevoiți să constate decesul.

 Un deținut minor custodiat de Penitenciarul Oradea a fost găsit spânzurat cu cablul de la telefonul aflat în dotarea camerei de deținere.

Minorul în vârstă de 15 ani a fost arestat la începutul lunii septembrie, pentru furt calificat.

 „În data de 15.

09.

2024, la ora 15:53, cu ocazia desfășurării activităților administrative din cadrul secției, un deținut minor custodiat de Penitenciarul Oradea din data de 06.

09.

2024, arestat preventiv pentru infracțiunea de furt calificat, a fost găsit spânzurat cu cablul de la telefonul aflat în dotarea camerei de deținere, de către supraveghetorul secției”, potrivit anunțului făcut duminică de reprezentanții Penitenciarului Oradea, citați de ebihoreanul.

roTânărului i s-au aplicat de îndată manevre de resuscitare, continuate apoi, de un echipaj SMURD chemat prin numărul de urgență 112.

Din nefericire, însă, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

  În cauză a fost declanșată o anchetă internă, iar cercetările continuă pentru stabilirea circumstanțelor și cauzelor ce au dus la tragicul incident.

 Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns