Fostul selecţioner Edi Iordănescu, mesaj de susținere la debutul tricolorilor în Liga Naţiunilor: „Să vă inspiraţi din performanţă pentru a construi din nou performanţă!”

Spread the love

  Echipa națională de fotbal a României va disputa, vineri, la Kosovo, primul meci din Liga Națiunilor.

Fostul selecţioner Edward Iordănescu a transmis un mesaj de susținere pentru tricolorii români și s-a arătat încrezător că jucătorii echipei naționale vor avea un parcurs frumos în Liga Națiunilor.

 „Hai Romania! Cu sufletul alături de tricolori! La început de drum în Liga Naţiunilor, îmi doresc ca aceşti băieţi extraordinari să facă din nou românii mândri şi fericiţi.

 Din energia şi emoţia trăite la EURO 2024 alături de suporterii noştri minunaţi, integrând rapid noii colegi, sunteţi datori, pentru milioanele de români care vă iubesc, să vă inspiraţi din performanţă pentru a construi din nou performanţă! Am încredere în fiecare dintre voi şi în echipă, cu atât mai mult cu cât un antrenor prestigios precum Mircea Lucescu vă sprijină cu toată experienţa lui! Uniţi, susţinem România oriunde şi oricând!”, a notat Edi Iordănescu în mesajul publicat pe pagina sa de Facebook.

În iulie 2024, după parcursul României la EURO 2024, Edi Iordănescu a părăsit echipa națională de fotbal.

La turneul final al EURO 2024, sub conducerea lui Edward Iordănescu, România a câştigat grupa, depăşind Belgia, Slovacia şi Ucraina.

În primul meci al turneului final, tricolorii au reuşit cea mai categorică victorie din istoria participărilor la turneele finale, mondiale şi europene, învingând Ucraina cu scorul de 3-0.

Echipa naţională a României întâlneşte Kosovo, vineri, 6 septembrie, de la ora 21:45, pe Stadionul „Fadil Vokrri” din Pristina.

Mircea Lucescu se pregătește să revină pe bancă, la 38 de ani după ultimul său meci ca selecționer al României, în prima partidă disputată de tricolori în Liga Națiunilor.

 Lotul României pentru meciurile cu Kosovo și Lituania *Portari: Florin Niță (Damac), Laurențiu Popescu (Universitatea Craiova) și Ștefan Târnovanu (FCSB), *Fundași: Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Cristi Manea (Rapid), Andrei Burcă (Baniyas), Radu Drăgușin (Tottenham), Virgil Ghiță (Cracovia), Iulian Cristea („U” Cluj), Nicușor Bancu (Universitea Craiova) și Alexandru Chipciu („U” Cluj).

 *Mijlocași: Deian Sorescu (Gaziantep), Dennis Man (Parma), Nicolae Stanciu (Damac), Răzvan Marin (Cagliari), Marius Marin (Pisa), Darius Olaru (FCSB), Andrei Artean (CFR Cluj), Ianis Hagi (Rangers), Valentin Mihăilă (Parma), Florinel Coman (Al-Gharafa) și Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova).

 *Atacanți: Denis Drăguș (Trabzonspor), George Pușcaș (Bodrum) și Denis Alibec (Farul Constanța).

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns