Atac armat în Munchen, în apropierea Consulatului General al Israelului

Spread the love

Poliţia din Munchen a intervenit după ce mai multe focuri de armă au fost trase în centrul oraşului, în apropierea Consulatului General al Israelului, iar suspectul a fost împuşcat de forţele de ordine.

Atac armat în Munchen, în apropierea Consulatului General al Israelului Poliţia din Munchen a intervenit joi dimineaţă, după ce mai multe focuri de armă au fost trase în faţa Centrului de Documentare Nazist, din oraş, informează Daily Mail.

Incidentul s-a petrecut în zona Briennerstrasse şi Karolinenplatz, unde autorităţile au asigurat un perimetru de securitate şi au trimis un elicopter al poliţiei pentru a supraveghea zona.

Potrivit primelor informaţii, focurile de armă au fost trase în apropierea Consulatului General al Israelului, situat la câţiva metri de Centrul de Documentare, clădire care a fost în trecut sediul partidului nazist şi care acum serveşte ca memorial.

Vezi mai multe articole din categoria social Poliţia din Munchen a confirmat că suspectul a fost împuşcat de forţele de ordine, dar nu se ştiu, în acest moment, detalii despre starea acestuia.

Nu este clar dacă au existat alte victime în urma incidentului.

Focurile de armă au fost surprinse în mai multe imagini video distribuite ulterior pe reţelele de socializare de un jurnalist german care a încercat să filmeze scena din apartamentul său.

Incidentul are loc într-o zi cu o semnificaţie specială, marcând comemorarea atacului de la Jocurile Olimpice din 1972, când palestinienii au luat ostatici 11 atleţi israelieni, care au fost ulterior ucişi.

Lasă un răspuns