Clujenii cer de 4 ani o trecere de pietoni pe strada Avram Iancu: „Nu am primit niciun răspuns”

Spread the love

  Clujenii cer de 4 ani o trecere de pietoni pe strada Avram Iancu.

Zona respectivă este periculoasă fiindcă, în lipsa unei treceri de pietoni sau a limitatoarelor, șoferii conduc cu viteză mare.

 Clujeanul Dragoș Vana, fondatorul site-ului Graphs.

ro, a precizat că a fost oprit de poliţie pentru traversarea prin loc nepermis exact prin locul în care în urmă cu 4 ani a făcut o cerere pentru înfiinţarea unei treceri de pietoni.

 „M-a oprit poliţia pentru traversarea prin loc nepermis exact prin locul în care acum 4 ani am făcut o cerere pentru înfiinţarea unei treceri de pietoni.

Ştiu, mea culpa.

Dar nici după 4 ani nu am primit un răspuns de la primăria Cluj-Napoca, fie el da/nu/poate pentru solicitarea mea.

Domnii poliţişti au fost foarte înţelegători şi am scapat cu un avertisment după ce le-am zis toată povestea şi le-am arătat inclusiv articolele din presă.

Chiar şi ei mi-au dat dreptate că în zonă ar fi oportună o trecere de pietoni”, a transmis Dragoş Vana.

 În urmă cu 4 ani, clujeanul Dragoș Vana a depus o cerere la primăria Cluj-Napoca în numele său și a vecinilor pentru înființarea unei treceri de pietoni pe porțiunea de drum: str.

Avram Iancu nr.

20 – str.

Avram Iancu 70-72, unde e Colegiul Național „George Coșbuc”.

Dragoș Vana a precizat că a depus din nou o cerere la primăria Cluj-Napoca pentru înfiinţarea unei treceri de pietoni pe strada Avram Iancu.

 „Aşa că în loc să mă plâng pe Internet a mia oară, marţi, 3 septembrie, am depus din nou la primarie cererea de trecere de pietoni.

Tot acolo cred că e cea mai bună locaţie, amplasată pe strada Avram Iancu între intersecţia străzii Avram Iancu cu strada Kovács Dezső şi intersecţia străzii Avram Iancu cu strada Aviator Bădescu.

M-am dus să o depun personal din nou, tiparită pe hârtie, ca să primesc un număr de înregistrare şi să avem un paper trail”, a mai precizat Dragoş Vana.

 Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns