Apar înregistrări verificate de Sky News după atacul rusesc din centrul Ucrainei

Spread the love

Andreea Tobias Înregistrări video autentificate de Sky News, distribuite pe platformele sociale, dezvăluie amploarea devastării cauzate de atacul mortal cu rachete balistice ruseşti asupra oraşului ucrainean Poltava.

Atacul din oraş, care se află la aproximativ 110 kilometri de graniţa rusă în centrul Ucrainei, pare a fi unul dintre cele mai mortale din război.

Pe reţelele de socializare au apărut înregistrări şi imagini, pe care Sky News le-a geolocalizat la Poltava, cu distrugerile provocate de atacul mortal.

Numărul persoanelor decedate în urma atacului cu rachete balistice ruseşti asupra Poltava, în centrul Ucrainei, a crescut la 49.

Şeful regional Philip Pronin a declarat pe Telegram că se ştie despre cel puţin 49 de decese, în timp ce 219 persoane au fost rănite.

Vezi mai multe articole din categoria externe Două rachete balistice au lovit o unitate de învăţământ şi un spital, marţi, în ceea ce a devenit acum una dintre cele mai mortale atacuri ruseşti de la începutul conflictului.

Volodimir Zelenski a declarat că atacul a lăsat multe persoane blocate sub dărâmături, în timp ce înregistrările video arată pagubele uriaşe.

Lasă un răspuns