Au început înscrierile pentru admiterea de toamnă la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj. Când are loc examenul?

Spread the love

  Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a anunțat deschiderea sesiunii de admitere de toamnă pentru ciclul de studii universitare de licență, dedicată locurilor rămase disponibile după admiterea din iulie 2024.

 Această oportunitate vizează programele de Asistenţă medicală generală în Cluj-Napoca și Baia Mare, Nutriție şi dietetică, și Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, organizează examen de admitere la ciclul de studii universitare de licență pentru mai multe programe de studii.

 Asistenţă medicală generală Cluj-Napoca- 1 loc pentru candidații de etnie romă- 3 locuri pentru candidații absolvenți de licee din mediul rural- 64 locuri taxăAsistenţă medicală generală la Baia Mare- 1 loc buget- 2 locuri pentru candidații absolvenți de licee din mediul rural- 28 locuri taxăNutriție şi dietetică- 2 locuri pentru candidații absolvenți de licee din mediul rural- 10 locuri la taxăCosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic- 2 locuri pentru candidații absolvenți de licee din mediul rural- 4 locuri taxăÎnscrierea candidaților are loc în perioada 2 septembrie – 11 septembrie 2024.

 Calendarul concursului:- 13 septembrie 2024 – afișarea listelor cu candidații înscriși și repartizarea acestora pe săli;- 16 septembrie 2024 – examen scris de admitere;- 16 septembrie 2024 – contestații la întrebări în intervalul de două ore de la încheierea probei de   concurs;- 17 septembrie 2024 – afișarea rezultatelor- 17 septembrie 2024 – în intervalul orar 900 – 1300, contestaţii la notă- 18 septembrie 2024 – afişarea rezultatelor finale după contestaţii- 18 septembrie – 20 septembrie 2024 – confirmarea locurilorAdmiterea pentru programele de studii Asistenţă medicală generală, Nutriție şi dietetică și Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic va avea loc la Cluj-Napoca, în amfiteatrele Universității de pe str.

Louis Pasteur nr.

6.

Admiterea pentru programul de studii Asistenţă medicală generală la Baia Mare va avea în Municipiul Baia Mare la sediul Facultății de Medicină, Bulevardul Regele Mihai I nr.

25A.

Mai multe detalii despre admitere pot fi citite pe site-ul Universităţii de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns