Promisiuni electorale: Donald Trump vrea ca tratamentele FIV să fie acoperite financiar dacă va câştiga alegerile

Spread the love

Promisiuni electorale: Donald Trump vrea ca tratamentele FIV să fie acoperite financiar dacă va câştiga alegerile În cadrul unui eveniment de campanie desfăşurat în Michigan, Donald Trump a anunţat că în cazul unei noi administraţii republicane, acesta va implementa o politică de acoperire a tratamentelor de fertilizare in vitro de către guvern sau companii de asigurări, scrie CNN.

„Vrem să producem copii în această ţară, nu-i aşa?” a spus Trump în timpul evenimentului.

Vezi mai multe articole din categoria externe La începutul zilei, în Michigan, Trump a declarat, de asemenea, că administraţia sa va face presiuni pentru a permite noilor părinţi să deducă „cheltuielile majore pentru nou-născuţi” din impozitele lor, scrie Reuters.

Anunţul ia forma unei mişcări menite să atragă, cel mai probabil, voturi inclusiv din partea publicului feminin, întrucât un sondaj publicat în această săptămână de către Reuters arată că Trump a pierdut teren în rândul publicului feminin odată cu intrarea Kamalei Harris în cursa prezidenţială.

Harris l-a devansat pe Trump cu 49% la 36% în rândul femeilor cu drept de vot, faţă de un avans de 9 puncte în sondajele efectuate în iulie.

Totodată, Kamala Harris are un avans mai mare în privinţa politicilor privind dreptul la avort, un subiect care a fost dat la o parte de către republicani în programul lor electoral.

Lasă un răspuns