Donald Trump îl ameninţă pe Mark Zuckerberg cu „închisoare pe viaţă” dacă va încerca să influenţeze alegerile prezidenţiale

Spread the love

Donald Trump a ameninţat că îl va trimite pe Mark Zuckerberg în închisoare dacă fondatorul Facebook va încerca să influenţeze alegerile prezidenţiale din 2024, conform unei declaraţii din noua sa carte, Save America.

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto Donald Trump l-a ameninţat cu „închisoarea pe viaţă” pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, dacă acesta va încerca să influenţeze alegerile prezidenţiale din 2024, informează Sky News.

Într-o nouă carte, intitulată Save America, care conţine fotografii şi anecdote din campaniile sale prezidenţiale şi mandatul de preşedinte, Trump afirmă că Zuckerberg şi-ar putea folosi influenţa într-un mod nedrept.

Trump face referire la o întâlnire anterioară cu Zuckerberg la Casa Albă, adăugând că, în ciuda aparentei bunăvoinţe, Zuckerberg ar fi fost implicat într-un „plan ruşinos” împotriva sa.

Vezi mai multe articole din categoria externe Acest „plan” este legat, susţine Trump, de donaţiile de peste 400 de milioane de dolari făcute de Zuckerberg şi soţia sa, Priscilla Chan, către birourile electorale în 2020, în special în districtele care îi avantajează pe democraţi.

De altfel, donaţiile au fost contestate de politicienii republicani, care le-au considerat un mod de a influenţa votul prin poştă în timpul pandemiei de coronavirus.

Trump şi susţinătorii săi au acuzat în mod repetat că aceste donaţii au contribuit la pierderea sa în alegerile din 2020.

În cartea sa, Trump afirmă: „Îl monitorizăm îndeaproape, iar dacă face ceva ilegal, va petrece restul vieţii sale în închisoare, alături de alţii care înşală la alegerile prezidenţiale din 2024”.

Lasă un răspuns