Războiul din Ucraina, ziua 915. Rusia a lansat un atac cu drone asupra Kievului / Armata ucraineană a atacat cu drone regiunea rusă Saratov

Spread the love

Până la 10 drone au fost distruse în timpul apropierii lor de Kiev, a declarat Serhiy Popko, şeful administraţiei militare din Kiev, pe aplicaţia de mesagerie Telegram, potrivit Reuters.

El a adăugat că estimările complete ale dimensiunii atacului vor veni mai târziu luni.

Cea mai mare parte din centrul şi estul Ucrainei se afla luni sub alertă de raid aerian la ora locală 05:30.

Mai multe case au fost avariate şi zborurile au fost restricţionate în regiunea Saratov din Rusia ca urmare a unui atac cu drone al Ucrainei de luni, în care a fost rănită o femeie, au declarat oficiali ruşi şi presa locală.

Vezi mai multe articole din categoria externe Un complex rezidenţial din oraşul Saratov a fost avariat de resturile căzute de la dronele distruse de sistemele de apărare aeriană ale Rusiei, a declarat guvernatorul regional Roman Basurgin pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

„O femeie a fost spitalizată în stare gravă”, a spus Basurgin.

„Medicii luptă pentru viaţa ei”.

Ministerul rus al Apărării a declarat că sistemele sale de apărare aeriană au distrus nouă drone deasupra regiunii Saratov, care se află la aproximativ 900 de kilometri de graniţa cu Ucraina.

Agenţia de presă RIA din Rusia a raportat că zborurile au fost restricţionate pe aeroportul regional Saratov, citând serviciul de presă al aeroportului.

Lasă un răspuns