O seară perfectă în Gruia! CFR Cluj a învins FC Botoșani în a 7-a etapă a Superligii.

Spread the love

   Victorie incredibilă seara trecută în Gruia.

CFR Cluj a reușit să învingă FC Botoșani cu 3-0 în a 7-a etapă a Superligii.

  CFR Cluj a avut prima ocazie a partidei încă din primul minut prin Munteanu, care a trimis din întoarcere din interiorul careului, dar portarul oaspeților a respins în corner.

În minutul 21, Kamara a trimis puternic de la distanță, dar Kukik a respins și de această dată.

În startul reprizei secunde, în minutul 52, după o fază excelentă făcută de Kamara, Nkololo a trimis din interiorul careului de șase metri și a reușit să deschidă scorul! În minutul 66, Nkololo a trimis puternic din lovitură liberă din afara careului, dar Kukik a reușit să respingă.

În minutul 70, tot din lovitură liberă, Djokovic a trimis direct pe poartă și a reușit să marcheze un gol spectaculos, dublând avantajul echipei.

Intrat în minutul 86, Robert Filip a reușit să marcheze după doar un minut, după pasa lui Munteanu, stabilind scorul final al partidei, scor final 3-0.

 Laurențiu Rus, antrenorul secund al CFR Cluj, i-a felicitat pe jucători pentru această reușită, dar și pentru implicarea de care au dat dovadă.

 „Trebuie felicitați băieții pentru modul cum au pregătit acest meci, pentru implicare, pentru reușită, pentru că s-au adaptat pe un teren destul de greu în seara asta.

Cred că au pus în practică foarte multe din ce le-a cerut Mister și trebuie felicitați”, a declarat Laurențiu Rus, antrenorul secund al CFR Cluj.

 Echipa de start: Popa, Rocha, Abeid, Bolgado (76′ Kresic), Iacob (46′ Mogoș), Djokovic (85′ Filip), Fică, Păun (82′ Artean), Kamara (85′ Korenica), Nkololo, MunteanuRezerve: Hindrich, Camora, Mogoș, Kresic, Kun, Filip, Artean, Panagiotis, Deac, Korenica, Bîrligea, MichaelArticol scris de Ilinca DandocziCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns