Accident rutier în Căianu Vamă! Un tânăr de 19 ani a fost transportat de urgență la spital.

Spread the love

   Un accident rutier a avut loc în localitatea Căianu Vamă, județul Cluj, în urma căruia un tânăr de 19 ani a fost transportat de urgență la spital.

  Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu, Punctului de Lucru Jucu și Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Căianu Vamă, comuna Căianu.

La fața locului au ajuns trei autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD, unde au găsit trei autoturisme avariate și un tânăr încarcerat într-unul dintre acestea.

Pompierii au acționat imediat pentru asigurarea accesului către tânărul în vârstă de 19 ani și extragerea acestuia, fără agravarea leziunilor suferite.

Conform primei evaluări acesta prezenta multiple traumatisme și pierderi de conștiență.

A fost preluat de către echipajul SMURD și transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

 Totodată, un al doilea bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost consultat de către un echipaj SMURD, urmând a fi transportat la spital.

„La data de 26 august a.

c.

, în jurul orei 10.

45, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN16, în localitatea Căianu Vamă, în care au fost implicate 3 autovehicule.

Din primele cercetări efectuatea la fața locului, polițiștii au constatat că, un tânăr, de 19 ani, care conducea autoturismul pe direcția Apahida spre Reghin, nu ar fi păstrat distanța laterală față de vehiculele din sensul opus, acroșând două autoturisme.

În urma impactului a rezultat rănirea acestuia și a unui bărbat, de 57 de ani, aflat la volanul unui autoturism.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

”, a transmis IPJ Cluj.

 Articol scris de Ilinca DandocziCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns