Șofer de Bolt, lovit în cap de câțiva tineri, pe o stradă din Cluj-Napoca. Victima a intrat în stop cardio-respirator până la sosirea paramedicilor. FOTO

Spread the love

  Un incident grav a avut loc vineri seara, 23 august, în zona Pieței Engels din Cluj-Napoca unde un șofer de Bolt a fost lovit cu o sticlă în cap de mai mulți tineri.

 „3 indivizi sub influența băuturilor alcoolice au lovit cu o sticlă în zona capului un șofer de Bolt, după care ar fi fugit”, a scris martorul pe Facebook.

Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator până la sosirea paramedicilor.

Din fericire, victima a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost transportată la spital.

„Echipajul SMURD tip B2 a fost solicitat în jurul orei 23:20 în piața Engels din municipiul Cluj-Napoca pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat.

La fața locului au găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care prezenta un traumatism cranian și era în stop cardio-respirator.

Echipajul a început manevrele de resuscitare, fiind sprijinit apoi de un al doilea echipaj SMURD de tip terapie intensivă mobilă.

Bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind transportat apoi la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis pentru monitorulcj.

ro reprezentanții ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns