LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 912. Medvedev şi-a ieşit complet din minţi: Ucraina va fi distrusă ca Sodoma şi Gomora / Rusia pregăteşte un răspuns teribil după episodul Kursk / Prim-ministrul indian Modi vizitează Kievul pentru discuţii cu Zelenski

Spread the love

Războiul din Ucraina, ziua 912.

SUA urmează să anunţe un pachet de ajutoare militare de 125 de milioane de dolari pentru Ucraina / Ungaria face apel la încetarea focului în contextul incursiunii Ucrainei în regiunea Kursk Preşedintele rus Vladimir Putin „a luat o decizie” şi „toţi cei responsabili” de invazia ucraineană a regiunii Kursk „vor fi aspru pedepsiţi”.

Acest lucru a fost declarat de ambasadorul Rusiei în SUA, Anatoli Antonov.

Invadatorii „vor fi eliminaţi, nu respinşi, ci eliminaţi”, a adăugat Antonov, citat de Tass.

Moscova susţine că „regimul de la Kiev” a încercat să atace centrala nucleară Kurchatov din regiunea Kursk cu o „dronă kamikaze şi să comită un act de terorism nuclear”, transmite agenţia Tass, adăugând că drona a fost doborâtă în apropierea centralei „de sistemele electronice de apărare ruseşti”.

Potrivit agenţiei ruse, drona doborâtă a fost recuperată în apropierea depozitului de combustibil nuclear uzat.

Vezi mai multe articole din categoria externe Forţele ruse au lansat 16 drone kamikaze peste Ucraina aseară, dintre care 14 au fost doborâte de apărarea antiaeriană a Kievului şi două nu şi-au atins obiectivele: Forţele aeriene ucrainene au anunţat acest lucru pe Telegram, adăugând că ruşii au atacat şi cu două Iskander-M.

Rachete balistice /KN-23 din regiunea Voronej.

Dronele distruse au fost interceptate în regiunile Cherkasi, Kirovohrad, Poltava şi Sumi.

Forţele Aeriene precizează că urmele celor două drone ruseşti rămase s-au pierdut şi nu s-au primit informaţii cu privire la posibila distrugere a acestora.

Prim-ministrul indian Narendra Modi a sosit în această dimineaţă la Kiev, unde se va întâlni cu preşedintele Volodimir Zelenski: relatează Rbc-Ucraina.

Vizita sa, prima a unui prim-ministru indian în Ucraina de când ţara a devenit independentă – în 1991, are loc la aproape şase săptămâni după călătoria sa la Moscova, care a stârnit critici din partea Statelor Unite şi a unora dintre aliaţii săi occidentali.

„Ţara (n.

r.

– Ucraina) va fi distrusă ca Sodoma şi Gomora şi inevitabil vor cădea demonii.

Iar pedeapsa nu va veni în viitorul îndepărtat, după trecerea în lumea cealaltă.

Dimpotrivă, pedeapsa va fi pământesc, crud, dureros şi se va realiza în curând.

.

.

Şi adevărata Biserică Ortodoxă din fostele meleaguri ucrainene va străluci în străvechea ei măreţie”, a scris pe Telegram vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev, comentând decizia Parlamentulului Ucrainei, care marţi a interzis Bisericii Ortodoxe Ucrainene legătura cu Patriarhia Moscovei.

Lasă un răspuns