Zelenski a vizitat zona de graniţă cu Rusia, după succesul armatei ucrainene

Spread the love

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat capturarea a unui alt sat rusesc, în tipul vizitei la graniţa în care armata Ucrainei a intrat în Rusia, potrivit Reuters.

Zelenski a vizitat zona de graniţă cu Rusia, după succesul armatei ucrainene Preşedintele Volodimir Zelenski a anunţat capturarea unui alt sat rusesc, în timpul unei vzite la graniţa în care forţele armate ucrainene au intrat în Federaţia Rusă, în urmă cu aproape două săptămâni.

Kievul a declarat, de asemenea, că a lansat o nouă lovitură cu drone asupra unei baze aeriene din sudul Rusiei, în cel mai recent contraatac, pe măsură ce forţele ruse avansează încet în estul Ucrainei, la doi ani şi jumătate de la invazia rusă.

Vezi mai multe articole din categoria externe Raidul a avut loc la aproximativ 240 de kilometri de locul incursiunii ucrainene în regiunea Kursk, din vestul Rusiei.

Trupele ucrainene au trecut prin graniţa rusă pe 6 august 2024, într-un asalt surpriză, după ce trupele au reuşit să câştige înapoi terenul ocupat de Rusia la sfârşitul anului 2022.

Lasă un răspuns