Alegerile din SUA: intervenţie-surpriză a vedetei TV Oprah Winfrey

Spread the love

„Nu ne vom întoarce în trecut, alegem adevărul, onoarea şi bucuria şi împreună o alegem pe Kamala Harris”, a spus Oprah Winfrey la Convenţia democrată de la Chicago.

O apariţie-surpriză pe scenă a fost cea a prezentatoarei, scriitoarei şi actriţei TV Oprah Winfrey, considerată una dintre cele mai influente femei din America.

„Întotdeauna am votat pentru valorile mele şi mai mult ca niciodată o voi face la aceste alegeri”, a spus Winfrey, lansând un apel către alegătorii „independenţi şi indecişi”.

La votul din 5 noiembrie, „decenţa, respectul şi bunul simţ sunt în joc”, a mai zis Winfrey, „şi simplul simţ ne spune că Harris şi Walz ne pot aduce decenţă şi respect”.

Vezi mai multe articole din categoria politic Alegerea, a continuat vedeta fără să-l numească în mod direct pe Donald Trump, este „între loialitatea faţă de Constituţie, mai degrabă decât loialitatea faţă de un individ”.

Democraţii l-au adus pe scenă şi pe Steve Kerr, antrenor la Golden State Warriors şi campion olimpic cu naţionala de baschet a SUA.

Lasă un răspuns