Rutina pentru un păr strălucitor: Hidratarea este cheia! (P)

Spread the love

Părul este compus din keratină, care conține între 10 și 15% apă.

Dacă hidratarea nu e suficientă sau a fost supus la prea multe tratamente chimice, părul are acel aspect tern, lipsit de vitalitate, ce-l face greu de aranjat și expus riscului de a se rupe.

Din fericire, există gama Gerovital Tratament Expert cu soluții și efecte imediate.

 Rutina corectă pentru păr începe de la curățare.

Dacă simți că părul tău este uscat și casant, alege din start un șampon cu puternice proprietăți de hidratare.

Șamponul cu argan este o soluție universală.

Pe lângă uleiul de argan, cunoscut pentru proprietățile sale emoliente și hidratante, acesta conține și keratină hidrolizată, care reface structura firului de păr, lăsându-l moale și strălucitor.

 Pentru un păr agresat sau cu o structură specială, cum e cel ondulat natural, care are nevoie de hidratare intensă, există formule speciale, cum e cazul șamponului revitalizant co-wash.

 Conceptul “co-washing“ este o prescurtare a expresiei conditioner washing, care înseamnă spălarea părului FĂRĂ ȘAMPON, numai cu balsam îmbunătățit cu agenți de curățare.

Mască sau balsam după șamponare? Eterna dilemă a celor mai puțin familiarizați cu îngrijirea părului, are un răspuns simplu: ambele! Un produs precum balsamul nutritiv, bogat în keratină, hidratează intens și reface structura firului de păr, lăsându-l mătăsos, ușor de pieptănat și plin de strălucire.

Dacă ești pe fugă, există formula balsamului leave-in, ce scurtează din timpul necesar curățării, deoarece nu necesită clătire.

În plus, poți să-l folosești și pe părul uscat, ceea ce e chiar recomandat înainte de a utiliza placa de întins părul, de exemplu.

 Spre deosebire de balsam, care acționează la suprafață, scopul măștilor de păr este să pătrundă în profunzimea firului de păr.

Este și motivul pentru care au formule mult mai puternice decât ale unui balsam.

Măștile se folosesc, de obicei, alternativ cu balsamul de păr.

Când ai părul uscat și degradat, e important ca măcar o dată pe săptămână să aplici masca intens regenerantă de la Gerovital Tratament Expert și să lași timp ca ingredientele cheie, precum keratina și vitaminele, să acționeze.

Când știi că ai exagerat cu decolorările sau vopsirile, citește atent recomandările pentru tratamentul sub formulă de fiole cu keratină lichidă.

Peste 80% din structura firului de păr este keratină, iar acest tratament te va ajuta să repari efectele negative ale substanțelor agresive ce sunt în componența decoloranților.

Coafarea o începi, întotdeauna, cu serul termoprotector.

Creează o peliculă foarte fină ce împiedică pierderea apei din firul de păr.

După coafare, nu uita să aplici un ulei cu argan care hrănește vârfurile uscate și despicate, lăsând părul mătăsos.

Un păr frumos și strălucitor nu este un vis imposibil de atins, iar Gerovital Tratament Expert devine aliatul tău și face tot procesul simplu și fără bătăi de cap.

Nu uita să bei suficientă apă și să îți protejezi părul de factorii externi de stres.

Părul tău îți va mulțumi strălucind de sănătate!Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns