Noi drumuri modernizate, în Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Lucrările vor continua pentru a îmbunătăți întreaga infrastructură rutieră”

Spread the love

  Noi drumuri din Florești au fost modernizate, investiție ce se adaugă zecilor de kilometri de drumuri reabilitate în ultimii ani.

 „Investițiile în modernizarea drumurilor din Florești au fost o prioritate în ultimii patru ani! Suntem mândri să anunțăm finalizarea a două noi tronsoane de drumuri modernizate!”, a anunțat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook.

 „Străzile Urușagului, nr.

112-115, și Sesul de Sus, nr.

13, au fost transformate din drumuri de pământ în artere moderne, dotate cu canalizare, sistem de apă pluvială și iluminat public”, a explicat Bogdan Pivariu.

Potrivit asigurărilor oferite de reprezentanții administrației locale din Florești, lucrările de reabilitare și modernizare rutieră vor continua pentru reabilitarea întregii infrastructuri.

 „Lucrările de modernizare vor continua susținut și în anii următori, pentru a îmbunătăți întreaga infrastructură rutieră din Florești”, a notat Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești.

 În ultimii ani, în urma investițiilor în infrastructura rutieră din Florești, strada Eroilor a fost reabilitată și modernizată integral, iar administrația locală a reușit să deschidă un nou drum (Dumitru Mocan 2).

 „Am reușit să asfaltăm nu mai puțin de 15.

695 metri liniari de drumuri în Florești.

De la reabilitarea completă a străzii Eroilor până la înființarea unor drumuri noi precum Dumitru Mocanu 2, am făcut tot posibilul să îmbunătățim infrastructura rutieră locală.

Am avut în vedere rezolvarea cu prioritate a situațiilor care, din cauza dezvoltării haotice, au creat dificultăți în trafic.

Ne-am concentrat pe eliminarea obstacolelor precum gardul din mijlocul drumului de pe Dumitru Mocanu, pe lărgirea străzii Tera sau pe sistematizarea trecerii peste baraj”, semnala în primăvara acestui an primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu.

 Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns