„Curtea de Apel București decide în favoarea oligarhilor protejaţi de fosta Securitate”. Judecătoarea Camelia Bogdan, reacție după suspendarea recuperării prejudiciului în dosarul Voiculescu.

Spread the love

   Camelia Bogdan a reacționat după ce Justiţia a suspendat recuperarea prejudiciului în dosarul lui Dan Voiculescu: În România, lupta împotriva spălării banilor şi recuperarea produsului infracţiunii sunt declaraţii de intenţii, scrie presshub.

ro.

  Camelia Bogdan a fost cea care l-a condamnat la 10 ani de închisoare pe Dan Voiculescu, dispunând recuperarea a 60 de milioane de euro prejudiciu de la acesta.

Mai exact, Curtea de Apel Bucureşti a validat, marţi, decizia prin care Tribunalul Bucureşti a suspendat sentinţa penală în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), dosar în care mogulul media Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare.

În consecinţă, a rămas suspendată şi recuperarea prejudiciului de 60 milioane de euro.

Contactată de Epoch Times, Camelia Bogdan, judecătoare care, reamintim, a fost suspendată din magistratură după condamnarea lui Voiculescu şi a fost apoi hărţuită ani de zile în instanţe de compania acestuia, a opinat că „statul de drept este în disoluţie în România” şi a susţinut că Dan Voiculescu trebuie să aducă la stat nu doar prejudiciul ICA ci şi produsul infracţiunii delapidării fondurilor Securităţii, prin Crescent si Grivco, estimat la 4.

4 miliarde de dolari, actualizat cu rata inflaţiei.

„Nu este pentru prima dată când Curtea de Apel Bucureşti decide în favoarea oligarhilor protejaţi de fosta Securitate, răsturnând autoritatea de lucru judecat a hotărârilor definitive…Continuarea articolului în presshub.

ro.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns