Bacalaureat, sesiunea de toamnă 2024. Peste 70 de candidați din Cluj nu s-au prezentat la proba la alegere.

Spread the love

   La nivelul județului Cluj, peste 70 de candidați nu s-au prezentat la proba la alegere din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamnă 2024, care a avut loc miercuri, 21 august.

  La această probă scrisă au fost prezenți 478 de candidați care au optat pentru una dintre următoarele 10 discipline, la alegere a profilului și a specializării_ Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie.

 Totuși, un număr de 75 de candidați nu s-au prezentat la această probă scrisă și nu s-au înregistrat situații care să impună desfășurarea acestei probe cu subiecte de rezervă, nici situații de fraudă sau tentativă de fraudă.

Subiectele și baremele de corectare pentru proba scrisă la alegere a profilului și a specializării–proba E.

d).

au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.

edu.

ro, astăzi, 21 august 2024, la ora 15:00.

 Joi, 22 august 2024 va avea loc proba scrisă la limba și literatura maternă–proba E.

b).

, pentru candidații care au studiat în limba minorităților naționale.

Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 26 august 2024 (până la ora 12:00), iar contestațiile se pot depune în intervalul orar 12:00-18:00, în aceeași zi.

 Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 30 august 2024.

 Un candidat este declarat promovat la examenul național de bacalaureat dacă îndeplinește, simultan, următoarele condiţii: a susţinut probele de evaluare a competenţelor, a susţinut toate probele scrise, a fost notat cu minimum 5 (cinci) la fiecare dintre acestea și a obținut, în final, cel puţin media 6 (șase).

Articol scris de Ilinca DandocziCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns