Ucraina afirmă că un băiat a murit în urma unei bombe ruseşti în apropierea unui loc de joacă

Spread the love

Laura Buciu Laura Buciu Un băiat de 14 ani a murit în urma rănilor suferite la spital după ce o muniţie rusească a lovit un chioşc aflat la câţiva metri de un loc de joacă pentru copii în regiunea Zaporizhzhia din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional Ivan Fedorov, citat de Reuters.

Ucraina afirmă că un băiat a murit în urma unei bombe ruseşti în apropierea unui loc de joacă Anterior, poliţia ucraineană a declarat că patru copii, cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani, au fost răniţi în urma loviturii.

Ei au declarat că o fată de 18 ani a fost, de asemenea, rănită în atac, în satul Malokaterynivka.

Imaginile video Reuters de la faţa locului au arătat un chioşc ars chiar lângă un loc de joacă pentru copii, unde jucăriile au fost abandonate în nisip.

Pietrele de pavaj din jurul locului de joacă erau pătate cu sânge, iar pansamentele însângerate care fuseseră folosite pentru tratarea răniţilor zăceau pe jos.

Vezi mai multe articole din categoria externe Armata rusă a ocupat o parte din regiunea Zaporizhzhia la scurt timp după ce Moscova şi-a lansat invazia completă a Ucrainei în 2022 şi loveşte în mod regulat zonele deţinute de Kiev.

Lasă un răspuns