LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 905. Ucraina atacă un punct de traversare cu feribotul în Crimeea şi o barcă în Krasnodar Krai / Rusia îşi desfăşoară trupele în regiunea Kursk în urma incursiunii ucrainene

Spread the love

Războiul din Ucraina, ziua 905.

Ucraina atacă un punct de traversare cu feribotul în Crimeea şi o barcă în Krasnodar Krai / Rusia îşi desfăşoară trupele în regiunea Kursk în urma incursiunii ucrainene Autorităţile militare din oraşul Pokrovsk din estul Ucrainei au îndemnat vineri civilii să accelereze evacuarea lor, deoarece armata rusă se apropie rapid de ceea ce a fost una dintre ţintele-cheie ale Moscovei timp de luni de zile, relatează Associated Press.

Oficialii din Pokrovsk au declarat într-o postare pe Telegram că trupele ruse „avansează într-un ritm rapid.

Cu fiecare zi care trece, există din ce în ce mai puţin timp pentru a strânge lucrurile personale şi a pleca spre regiuni mai sigure”.

Vezi mai multe articole din categoria externe Dronele Magura din Ucraina sunt responsabile pentru atacurile asupra a 18 nave ruseşti de-a lungul conflictului.

Aceste drone au o rază de acţiune de peste 800 de kilometri şi pot atinge o viteză de 80 km/h, fiind echipate cu o încărcătură explozivă de 250 de kilograme.

Putin a avut o întâlnire operativă cu membrii permanenţi ai Consiliului de Securitate, propunând discutarea noilor soluţii tehnice utilizate în operaţiunea specială.

Belousov a participat la întâlnire de la distanţă.

Potrivit preşedintelui, ministrul se afla într-unul dintre centrele de control.

Legiunea Libertatea Rusiei a îndemnat soldaţii ruşi să se predea şi să schimbe tabăra în timpul incursiunii din Kursk.

Legiunea a încurajat trupele ruse să ”se predea Forţelor Armate ale Ucrainei, aşa cum au făcut camarazii lor.

” Cei care ”doresc să continue lupta pentru un viitor mai bun al Rusiei” au fost invitaţi să se alăture unităţii.

Lasă un răspuns