Donald Trump iese din nou la atac la adresa Kamalei Harris: „Cred că am dreptul la atacuri personale”

Spread the love

Donald Trump a declarat că este „îndreptăţit” să lanseze atacuri personale la adresa vicepreşedintei Kamala Harris, după ce a fost îndemnat să îşi „reseteze” campania.

Donald Trump iese din nou la atac la adresa Kamalei Harris: „Cred că am dreptul la atacuri personale” Fostul preşedinte american şi actualul candidat republican la alegerile pentru Casa Albă, Donald Trump, a lansat o serie de atacuri dure la adresa contracandidatei sale Kamala Harris, în timpul unei conferinţe de presă în New Jersey.

Trump s-a dezlănţuit împotriva propunerilor vicepreşedintei Kamala Harris privind controlul preţurilor, pe care le-a calificat drept un „plan Maduro”, a numit Legea privind reducerea inflaţiei o „escrocherie” şi a enumerat date privind inflaţia pentru orice, relatează POLITICO.

Vezi mai multe articole din categoria externe „Cred că am dreptul la atacuri personale.

Nu am prea mult respect pentru ea”, a spus Trump în timpul conferinţei de presă.

El a adăugat, fără a furniza dovezi sau explicaţii, că era „foarte supărat pe ea pentru că a folosit sistemul de justiţie împotriva mea”, potrivit The Telegraph.

„Ei vor ca eu să fiu drăguţ.

Dar ei nu sunt drăguţi cu mine.

Ei vor să mă bage în închisoare”, a spus Trump, relevă sursa citată.

Sondajele recente arată că Trump pierde teren în faţa Kamalei Harris în trei state cheie – Michigan, Wisconsin şi Pennsylvania.

Prima dezbatere electorală dintre Donald Trump şi Kamala Harris este programată în data de 10 septembrie, la ABC News.

Lasă un răspuns