Campanie frauduloasă care folosește imaginea CTP Cluj-Napoca. NU cumpărați aceste carduri de călătorie!

Spread the love

   CTP Cluj-Napoca avertizează călătorii că există o campanie frauduloasă care se folosește de imaginea companiei și îi îndeamnă pe aceștia să nu cadă victime acestei escrocherii.

  Mai exact, este vorba despre o reclamă falsă care promovează anumite carduri de călătorie, valabile pentru 6 luni pentru toate tipurile de transport din Cluj-Napoca, prețul acestora fiind de doar 12 lei.

 Conturile de pe platformele de socializare care promovează această reclamă sunt false, ba chiar lasă și comentarii pozitive pentru a induce în eroare utilizatorii.

 Odată ce utilizatorii accesează link-ul pus la dispoziție de către aceste conturi, sunt dirijați către un domeniu achiziționat prin NameCheap și distribuit prin CloudFlare.

 „Dorim să vă informăm că recent a apărut pe Facebook o campanie înșelătoare cu privire la un așa-zis «card de transport cu o valabilitate de 6 luni și fără restricții la toate tipurile de transport la 12 lei».

Vă rugăm să rețineți că această informație NU este reală și NU provine de pe pagina oficială a companiei noastre.

Pentru a evita orice neplăceri, vă sfătuim să verificați întotdeauna informațiile legate de abonamente/carduri valabile doar pe canalele oficiale ale companiei, respectiv site-ul www.

ctpcj.

ro, pagina noastră de social media, de la punctele de vânzare autorizate și prin intermediul comunicatelor de presă transmise mass-mediei locale, singurele surse de informații corecte și actualizate.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată serviciilor noastre”, a transmis CTP Cluj-Napoca.

 Articol scris de Ilinca DandocziCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns