Alegeri SUA. Democratul Tim Walz acceptă dezbaterea pentru vicepreşedinţia americană. JD Vance nu a dat un răspuns oficial

Spread the love

Guvernatorul Tim Walz, candidatul pentru vicepreşedinţia SUA din partea democraţilor, a fost de acord miercuri să participe la o dezbatere vicepreşedinţială găzduită de CBS News pe 1 octombrie.

Alegeri SUA.

Democratul Tim Walz acceptă dezbaterea pentru vicepreşedinţia americană.

JD Vance nu a dat un răspuns oficial CBS News a propus patru date pentru dezbaterea dintre cei doi candidaţi pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA: 17 septembrie, 24 septembrie, 1 octombrie şi 8 octombrie.

Campania Harris-Walz a acceptat data de 1 octombrie, în timp ce un răspuns din partea campaniei republicanului JD Vance nu a fost comunicat.

„Ne vedem pe 1 octombrie, JD”, a scris Walz pe X.

Un oficial al campaniei a declarat că Walz «aşteaptă cu nerăbdare dezbaterea cu JD Vance – dacă va apărea».

Vezi mai multe articole din categoria externe Candidatul republican la vicepreşedinţia SUA, JD  Vance, a declarat în cadrul unui interviu recent cu Fox News că este deschis dezbaterii cu Walz pe 1 octombrie, însă nu s-a angajat ferm asupra datei, notează POLITICO.

Prima dezbatere prezidenţială dintre Donald Trump şi Kamala Harris este programată pentru data de 10 septembrie, la ABC News.

 

Lasă un răspuns