Locuri de joacă cu aparate pentru căţei, în parcurile din Cluj. Emil Boc: „Promovăm sănătatea și mișcarea pentru toți”.

Spread the love

  Primăria Cluj-Napoca instalează aparate de mișcare și antrenament pentru căței în cartiere.

 Emil Boc, primarul Clujului, a transmis că vor fi achiziţionate sisteme dedicate exercițiilor de agilitate pentru căței care vor fi instalate în șapte locuri din cartierele orașului.

„La Cluj-Napoca promovăm sănătatea și mișcarea pentru toți! Primăria achiziționează sisteme dedicate exercițiilor de agilitate pentru căței care vor fi instalate în șapte locuri din cartierele orașului.

Valoarea investiției este de aproximativ 320.

000 lei.

Parcurile de agrement promovează condiția fizică și sănătatea animalelor de companie.

Primăria continuă investițiile și realizează alte 7 locuri de joacă cu aparate pentru căței, în următoarele zone din cartiere: Detunata, Baza Sportivă Gheorgheni, Aleea Slănic, Cetățuie, Anina, Piața 1 Mai şi Colina.

Prin intermediul aparatelor pentru agility, aceste parcuri de agrement contribuie la îmbunătățirea condiției fizice și sănătății animalelor de companie.

Aparatele diversifică antrenamentul care dezvoltă mișcarea, viteza, agilitatea și forța cățeilor”, a scris Emil Boc, pe pagina sa de Facebook.

 Primul loc de joacă pentru câini cu aparate pentru exerciții de agilitate a fost realizat de Primăria Cluj-Napoca în cartierul Grigorescu – zona Cora, a precizat Emil Boc.

 „De la instalare până acum aceste spații au fost apreciate de stăpânii de câini și utilizate din ce în ce mai mult”, a mai transmis Emil Boc.

 Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns