Iranul ameninţă Israelul cu „vărsare de sânge”: Un atac-surpriză care va dura 3-4 zile

Spread the love

Iranul ameninţă Israelul cu „vărsare de sânge”: Un atac-surpriză care va dura 3-4 zile „Operaţiunile aeriene ale Iranului împotriva Israelului ar putea dura trei până la patru zile”, a declarat Ahmad Bakhshayesh Ardestani, membru al Comisiei de Securitate Naţională a Parlamentului iranian, a informat Iran International, citând un interviu publicat de „Iran Watch”.

Ardestani a declarat că Iranul „este cu siguranţă pregătit pentru consecinţele unui astfel de atac şi va fi pregătit pentru orice evoluţie ulterioară”.

El a adăugat că răspunsul iranian „va fi realizat prin surprindere şi poate dura chiar trei până la patru zile”.

Vezi mai multe articole din categoria externe Ardestani a adăugat că „va fi o vărsare de sânge” pentru a-l răzbuna pe liderul Hamas Ismail Haniyeh, care a fost ucis la Teheran în timp ce participa la învestirea noului preşedinte iranian Pezeshkian.

„Prin urmare, răspunsul Iranului la această crimă a regimului sionist va fi definitiv şi nu există nicio îndoială”.

Ardestani a mai spus pentru Iran Watch că amânarea răspunsului, ceea ce face ca Israelul să fie în expectativă, este în favoarea Iranului, deoarece Israelul „simte în fiecare noapte că este în alertă, iar asta e parte a operaţiunii de răzbunare”.

Mulţi experţi au susţinut că războiul psihologic face parte din strategia iraniană.

David Menashri, expert în Iran la Universitatea din Tel Aviv, a declarat pentru The Media Line: „Israelul nu este atât de bun la jocul răbdării ca Iranul, aşa că va fi interesant de văzut dacă va acţiona primul.

Iranul câştigă în mod clar războiul psihologic în acest moment.

Lasă un răspuns