„Din Țara Moților” am venit…la Untold! Nicolae Furdui Iancu, cântece patriotice pe Cluj Arena.

Spread the love

 Evenimentul, susținut de către ansamblurile folclorice „Dor Transilvan” și „Mugur de Dor” ale Companiei de Transport Public, împreună cu celebrul interpret de muzică populară Nicolae Furdui Iancu, a fost ceva inedit.

Timp de 15 minute, pe scena mare Untold amenajată pe Cluj Arena au răsunat cântece patriotice interpretate de Nicolae Furdui Iancu și orchestra Dor Transilvan.

 Momentul dedicat eroului național Avram Iancu s-a încheiat cu o demonstrație de dans popular prezentată de ansamblurile „Dor Transilvan” și „Mugur de Dor” pe un mixaj de muzică populară și muzică electronică, coregrafia momentului fiind realizată de coregraful Dacian Gălățan.

Pe stadion, la momentul suținut de Nicolae Furdui Iancu a fost prezent și primarul Emil Boc, care s-a fotografiat cu zeci de fani, dar și directorul Companiei de Transport Public, Liviu Neag.

, alăgturi de câțiva iubitori ai portului popular.

Duminică, în ultima zi de Untold, unul dintre cei mai mari artiști afrobeats din lume, Burna Boy, Martin Garrix, Mahmut Orhan, Nicky Romero, DJ Bliss, Milky Chance, sunt artiștii care vor avea show-uri la scena principală a festivalului Untold.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns