Zeci de persoane prinse cu droguri la porțile festivalului Untold. Amenzi pentru șoferi băuți!

Spread the love

 Potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei Cluj, au fost date 47 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier (20 de amenzi în valoare de 23.

525 lei și 27 de avertismente); 21 de sancțiuni contravenționale pentru fapte de încălcarea ordinii și liniștii publice, constând în 13 amenzi în valoare de 8.

800 lei; 6 sancțiuni contravenționale pentru prevenirea și combaterea consumului produselor din tutun (5 amenzi în valoare de 2.

500 lei).

„98 de persoane au fost testate cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, din care una a ieșit pozitivă; 995 de persoane testate cu etilotest/ etilometru, din care cinci positive.

Au fost reținute/retrase 10 permise de conducere (5 pentru consum de alcool, 1 situații de posibil consum de droguri la volan – recoltare probe biologice și 4 pentru alte fapte).

De asemenea, au fost reținute 9 certificate de înmatriculare.

În ceea ce privește prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 45 persoane, identificate având asupra lor substanțe interzise la deținere”, se arată în documentul citat.

Echipajele medicale de urgență și de prim ajutor UPU-SMURD Cluj au acordat sprijin participanților, în următoarele situații: 71 de traumatisme diverse (escoriații, contuzii etc.

); alte 181 de cazuri cu afecțiuni medicale diverse (lipotimie, stări febrile, cefalee, hipertensiune arterială etc.

).

Pentru 7 persoane au fost necesare investigații suplimentare, fiind transportate la spital.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns