Un avion de pasageri s-a prăbuşit în statul brazilian Sao Paulo. La bord se aflau 62 de persoane. Lula: Toţi pasagerii au murit

Spread the love

Gabriel Negreanu Un avion de pasageri s-a prăbuşit în statul brazilian Sao Paulo, relatează Associeted Press.

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în statul brazilian Sao Paulo.

Nu este clar câte persoane se aflau la bord UPDATE  Un avion cu 62 de persoane la bord s-a prăbuşit vineri într-o zonă rezidenţială a unui oraş din statul brazilian Sao Paulo, a anunţat compania aeriană, dar nu a fost imediat clar câte persoane au fost rănite sau ucise.

Vezi mai multe articole din categoria externe Compania aeriană VoePass a confirmat într-un comunicat că un avion care se îndrepta spre aeroportul internaţional Guarulhos din Sao Paulo s-a prăbuşit în oraşul Vinhedo cu 58 de pasageri şi 4 membri ai echipajului la bord.

Declaraţia nu a precizat cauza accidentului.

În cadrul unui eveniment desfăşurat în sudul Braziliei, preşedintele Luiz Inácio Lula da Silva a cerut mulţimii să se ridice în picioare şi să ţină un minut de reculegere, în timp ce comunica vestea.

El a declarat că se pare că toţi pasagerii şi membrii echipajului de la bord au murit, fără a preciza cum a fost obţinută această informaţie.

Un avion capabil să transporte zeci de pasageri s-a prăbuşit vineri în statul brazilian Sao Paulo, a anunţat presa locală, dar nu a fost imediat clar câte persoane se aflau la bord.

Corpul pompierilor locali a confirmat că avionul a căzut în oraşul Vinhedo, dar nu a oferit mai multe detalii.

Televiziunea GloboNews din Brazilia a prezentat imagini cu o zonă mare în flăcări şi cu fum ieşind aparent din fuselajul unui avion.

Imagini suplimentare difuzate de GloboNews au arătat un avion ce se afla în picaj.

#Breaking Following reports of a Voepass ATR 72 that crashed in Vinhedo (São Paulo, Brazil).

No info so far on casualties.

Updates when possible.

Updates when possible.

Source @aero_in pic.

twitter.

com/LcdGSBfCB9 Autoritatea aeroportuară braziliană Infraero nu a confirmat imediat informaţiile după o solicitare din partea The Associated Press.

 

Lasă un răspuns