Alegeri SUA. Kamala Harris, gata să-şi anunţe partenerul de candidatură. S-ar putea întâmpla la mitingul de la Philadelphia

Spread the love

Harris care are mari şanse să fie desemnată drept candidata la prezidenţiale a Partidului Democrat va anunţa cine va fi vicepreşedintele SUA în cazul în care va câştiga alegerile.

Alegeri SUA.

Kamala Harris, gata să-şi anunţe partenerul de candidatură.

S-ar putea întâmpla la mitingul de la Philadelphia Kamala Harris va organiza evenimente de campanie în şapte oraşe în această săptămână, începând cu mitingul de la Philadelphia.

Vicepreşedinta în exerciţiu ar putea să-şi anunţe partenerul de candidatură până marţi după-amiază, punând capăt speculaţiilor intense care au cuprins SUA, potrivit BBC.

În weekend, Harris a avut discuţii la Washington cu mai mulţi posibili candidaţi, inclusiv cu guvernatorii Josh Shapiro şi Tim Walz şi cu senatorul Mark Kelly.

Vezi mai multe articole din categoria politic Persoana care va fi aleasă i se va alătura lui Harris care începe un tur de cinci zile în şapte oraşe.

Cel mai recent sondaj de la CBS, îi arată pe Harris şi Trump într-o cursă strânsă la nivel naţional, democrata având un avans de un punct faţă de fostul preşedinte.

Lasă un răspuns