VIDEO  Propaganda rusă loveşte cu forţă: de la poveste cu gigolo nigerian la proces de recrutare în care sunt amestecate bombele şi religia

Spread the love

Dacă pe plan extern lucrează la discreditarea înalţilor oficiali occidentali, pe plan intern, Kremlinul apasă pe coarda sentimentală a populaţiei.

Potrivit unei investigaţii pe care propaganda rusă a rostogolit-o fără să ofere vreo probă în acest sens, ministrul german de externe Annalena Baerbock ar fi plătit până la 3.

000 de euro pentru o întâlnire cu un gigolo african pe nume Kingsley, în timpul vizitelor sale pe continent.

Totul a pornit de la mărturisirea unui aşa-zis gigolo nigerian, profesionist în domeniu, care povesteşte în faţa camerelor despre experienţa pe care a avut-o cu clienţii săi, albi şi europeni.

„Femeile nu vor doar sex, ci o conexiune emoţională şi eu sunt suficient de deştept să le ofer şi asta”, explică băiatul.

Vezi mai multe articole din categoria social Kingsley afirmă în interviu că şi-a petrecut o noapte cu ministrul de Externe al Germaniei, Annalena Baerbock.

În ultimii cinci ani, Kingsley, fost ghid turistic, se laudă că a oferit companie unora dintre cele mai puternice figuri din politică şi afaceri.

Nu produce nicio probă în acest sens.

BREAKING: German Foreign Minister Annalena Baerbock has reportedly been paying up to €3000 per meeting with an African gigolo named Kingsley during her visits to the continent, according to an investigation by Zeitgeschehen journalists.

pic.

twitter.

com/6pEIJ26XFh „Numele meu este Kingsley şi sunt în această afacere ca gigolo de aproximativ cinci ani.

Practic, clienţii mei sunt femei albe din Europa.

Cei mai mulţi dintre ei deţin poziţii semnificative de putere”, spune africanul.

Ştirea „Baerbock are un gigolo nigerian” a fost rostogolită pentru discreditarea ministrului german.

Vestea a fost puternic răspândită de propaganda rusă.

A venit şi comentariul sec al autorităţilor de la Berlin: „Este o poveste absurdă”.

În acest timp, Rusia recrutează, tot prin propagandă, soldaţi pentru a alimenta frontul din Ucraina.

În filmuleţe de propmovare apar tanchişti musulmani care se roagă, soldaţi sărutând crucea şi un lunetist.

Filmuleţele răspândite de Kremlin amestecă bombe şi religie, în timp ce regimul a ridicat salariile celor care pleacă în Ucraina.

Lasă un răspuns