Taximetriştii francezi cer despăgubiri pentru scăderea veniturilor din timpul Jocurilor Olimpice

Spread the love

Taximetriştii francezi cer guvernului despăgubiri după ce traficul cauzat de Jocurile Olimpice a cauzat pierderi de venituri semnificative.

Sursă imagine: Pexels Sindicatele taximetriştilor s-au adresat Ministerului Transporturilor printr-o scrisoare în care au descris Jocurile Olimpice ca fiind „extrem de dezamăgitoare”, din cauza restricţiilor de trafic şi a închiderii localurilor care au împiedicat capacitatea taximetriştilor de a lucra, scrie France 24.

Vezi mai multe articole din categoria externe Aceştia au solicitat să fie despăgubiţi printr-un fond de compensare care să acopere pierderile înregistrate în perioada de şapte luni a evenimentului, timp în care vânzările unora dintre taximetrişti au scăzut chiar şi cu 40%-50% faţă de normal.

  Diferite locaţii din Paris şi din împrejurimi, dar şi din Marsilia, au fost blocate timp de mai multe săptămâni înainte de începerea Jocurilor, pe 26 iulie, iar luna trecută, magazinele, restaurantele, barurile şi cluburile din Paris s-au confruntat cu o „scădere fără precedent a afacerilor şi a numărului de vizitatori” din cauza măsurilor de securitate stricte din timpul Jocurilor, mai adaugă France 24.

Lasă un răspuns