Cum s-a produs accidentul rutier din Turda, în care a fost implicat un autocar cu zeci de elevi. O femeie şi o minoră, transportate la spital.

Spread the love

  Un accident rutier grav s-a produs, joi după-amiaza, la intrare în municipiul Turda, în urma impactului dintre un autoturism și un autocar cu 39 de elevi.

 Potrivit Poliției, cei 39 de elevi și cele 4 cadre didactice din autocar au scăpat nevătămate, însă o femeie și o minoră, pasagere în autoturism, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

 Accidentul rutier de pe DN1 – E81, din afara localității Mihai Viteazu, s-a produs în jurul orei 15.

00.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 28 de ani, care circula cu autotursimul dinspre o stradă secundară, la momentul pătrunderii pe DN1 – E81 ar fi intrat în coliziune cu un autocar, condus pe direcția Aiud spre Turda, în care se aflau mai mulți pasageri, respectiv minori însoțiți de cadre didactice.

În urma evenimentului au fost transportate la spital două pasagere din autoturism, o femeie de 61 de ani și o tânără de 16 ani”, informează IPJ Cluj.

 Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns