LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 889. Zeci de drone lansate deasupra Kievului, distruse / Expert austriac: Rusia ar fi pierdut până la 750.000 de soldaţi în Ucraina

Spread the love

Laura Buciu Laura Buciu Ucraina afirmă că a distrus peste 30 de drone lansate de Rusia deasupra Kievului, scrie Reuters.

Războiul din Ucraina, ziua 889.

Zeci de drone lansate deasupra Kievului, distruse / Expert austriac: Rusia ar fi pierdut până la 750.

000 de soldaţi în Ucraina Ministerul Apărării al Rusiei a anunţat că forţele sale armate au început cea de-a treia etapă a antrenamentelor pentru forţele nucleare non-strategice şi vor exersa utilizarea armelor în luptă, relatează Ukrainska Pravda.

Ministerul a precizat că, în timpul exerciţiului, personalul din unităţile de rachete ale Districtelor Militare Sudice şi Centrale „va exersa sarcini de luptă şi de antrenament pentru obţinerea muniţiei speciale de antrenament pentru sistemele de rachete operaţional-tactice Iskander-M, armarea vehiculelor de lansare şi deplasarea secretă în zonele desemnate pentru pregătirea lansărilor electronice”.

Vezi mai multe articole din categoria externe În războiul său de agresiune împotriva Ucrainei, Rusia ar fi putut pierde deja între 500.

000 şi 750.

000 de soldaţi ucişi şi răniţi în acţiune, inclusiv până la 150.

000 de soldaţi ucişi, a declarat colonelul forţelor armate austriece Markus Reisner, şeful Institutului pentru pregătirea ofiţerilor din cadrul Academiei Militare Theresiene, într-un interviu acordat Ukrinform.

„Recent a fost publicat un studiu interesant, care cred că este foarte bine documentat.

Acesta spune că probabil între 100 000 şi 150 000 de soldaţi ruşi au fost deja ucişi”, a declarat Reisner, comentând modul în care evaluează pierderile Rusiei în războiul împotriva Ucrainei.

Un luptător voluntar finlandez a fost ucis în regiunea Doneţk la mijlocul lunii iulie, fiind al patrulea cetăţean finlandez ucis luptând pentru Ucraina de la începutul invaziei la scară largă, a confirmat Asociaţia veteranilor de război finlandezi la 30 iulie, scrie Kyiv Independent.

Sistemele de apărare antiaeriană ale Ucrainei au distrus peste 30 de drone deasupra Kievului lansate de Rusia peste noapte.

Anunţul a fost făcut miercuri de administraţia militară a capitalei ucrainene pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Lasă un răspuns