Donald Trump dă înapoi: ezită în privinţa unei dezbateri electorale cu vicepreşedinta Kamala Harris, spunând că „poate să argumenteze pentru a nu o face”

Spread the love

Donald Trump dă înapoi: ezită în privinţa unei dezbateri electorale cu vicepreşedinta Kamala Harris, spunând că „poate să argumenteze pentru a nu o face” Donald Trump a acordat un interviu postului Fox News, care a fost difuzat luni seară, în cadrul căruia a fost presat de mai multe ori cu privire la angajamentul de a dezbate cu vicepreşedinta Kamala Harris, scrie Associated Press.

Săptămâna trecută, în cadrul unei convorbiri telefonice cu reporterii, Trump a fost întrebat dacă se va angaja să dezbată cu Harris cel puţin o dată.

El a răspuns: „Oh, da, absolut.

Aş vrea să o fac” şi a spus că există o obligaţie de a dezbate.

Vezi mai multe articole din categoria externe În interviul de luni, gazda Fox News, Laura Ingraham, l-a presat în mod repetat pe candidatul republican să spună dacă se va angaja sau nu la o dezbatere.

„Vreau să fac o dezbatere.

Dar pot spune şi asta.

Toată lumea ştie cine sunt eu.

Şi acum oamenii ştiu cine este ea”, a spus Trump în timpul interviului, scrie CNBC.

El a continuat pentru un minut, spunând că orice dezbatere trebuie să aibă loc înainte de începerea votului anticipat în state, iar apoi a adăugat „Răspunsul este da (să aibă loc o dezbatere cu Harris – n.

r.

), dar pot, de asemenea, face un caz pentru a nu o face”.

Donald Trump fost nerăbdător să îl confrunte pe preşedintele Joe Biden în 27 iunie, după ce luni de zile a sugerat că Biden nu era pregătit mental pentru confruntare – sau pentru preşedinţie.

Echipa de campanie a lui Trump a declarat săptămâna trecută că „ar fi nepotrivit” să programeze o dezbatere împotriva Kamalei Harris, în contextul în care ea nu a fost încă nominalizată oficial candidatul democrat pentru alegerile prezidenţiale.

De asemenea, nici Trump şi nici Biden nu erau candidaţii oficiali ai partidelor lor atunci când au dezbătut în iunie.

Lasă un răspuns