Zboruri anulate la Beirut pe fondul temerilor privind un atac israelian

Spread the love

Unele zboruri de pe aeroportul din Beirut au fost anulate sau întârziate, iar compania libaneză Middle East Airlines (MEA) a declarat că întreruperile programului său au fost legate de riscuri, în contextul escaladării tensiunilor dintre Israel şi grupul Hezbollah, scrie Reuters.

Zboruri anulate la Beirut pe fondul temerilor privind un atac israelian Eurowings a Lufthansa a anulat trei zboruri spre Beirut programate pentru luni după-amiază, potrivit panoului de informaţii de la aeroport şi site-ului de urmărire a zborurilor Flightradar24.

Turkish Airlines a anulat, de asemenea, două zboruri în cursul nopţii de duminică, iar SunExpress, Aegean Airlines, Ethiopian Air şi MEA au anulat, de asemenea, zborurile programate să aterizeze luni la Beirut, a arătat Flightradar24.

Un atac cu rachetă care a ucis sâmbătă 12 adolescenţi şi copii în Înălţimile Golan, ocupate de Israel, a sporit îngrijorarea că Israelul şi gruparea susţinută de Iran s-ar putea angaja într-un război la scară largă.

Vezi mai multe articole din categoria externe Cabinetul de securitate al Israelului a autorizat duminică guvernul să răspundă la atac.

Hezbollah a negat orice responsabilitate pentru atac.

Lasă un răspuns