Alegeri din SUA: Musk acuză Google de sabotaj

Spread the love

Fondatorul Tesla a postat în această dimineaţă pe contul său de pe platforma X o captură de ecran a unui test pe care spune că l-a făcut introducând cuvintele „preşedinte Donald” în bara de căutare Google.

Magnatul american îşi încheie postarea cu întrebarea dacă rezultatul, despre care spune că a fost impus de algoritmul Google, nu este o încercare de a interfera cu procesele democratice din SUA.

Postarea are peste 34 de milioane de vizualizări şi puţin peste 30.

000 de comentarii, arătând interesul enorm pentru campania electorală, aflată în desrulare, pentru alegerea celui de-al 47-lea preşedinte al Statelor Unite.

Explicaţiile specialiştilor, până când vor veni cele oficiale de la Mountain View, sediul Google, arată că e posibil ca Musk să se fi eliminat posibilele filtre.

Vezi mai multe articole din categoria social Ori, Musk ar fi putut posta o captură de ecran a unei căutări efectuate cu un dispozitiv în care a fost activată opţiunea de rezultate personale care oferă utilizatorilor predicţii sau recomandări personalizate bazate pe căutări anterioare, o funcţie Google pentru a accelera timpul de căutare.

Lasă un răspuns