Secretul celor mai gustoși gogoșari în oțet, fără fierbere. INGREDIENTUL care îi menține crocanți

Spread the love

  Află cum să pui gogoșari în oțet, fără să folosești conservant și fără să adaugi apă clocotită.

Acești gogoșari în oțet vor fi crocanți, nu se înmoaie excesiv și au un gust delicios.

 Secretul gogoșarilor în oțet perfecți este să folosești condimentele potrivite și neapărat sare grunjoasă specială pentru murături.

Iar „crocănțimea” lor e dată de un alt ingredient, pe care vi-l dezvăluim un pic mai jos.

Rețeta este foarte simplă și o poate face oricine!Delicioșii gogoșari în oțet pot fi folosiți pentru a orna salata de boeuf de pe mesele festive, dar sunt excelenți și ca garnitură, lângă o friptură de porc sau de pui.

VEZI AICI ingredientele și modul de preparare!Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns