Războiul din Ucraina, ziua 883. Kuleba: suntem gata să negociem, dacă Moscova este de bună-credinţă / Kremlinul cere detalii / Tensiune la ucraineni: împuşcături între militari

Spread the love

Ucraina ar putea fi dispusă să demareze negocieri cu partea rusă atunci când Moscova „este pregătită să facă acest lucru cu bună credinţă”, a spus, la Guangzhou, la întâlnirea cu omologul său chinez Wang Yi, ministrul de Externe ucrainean, Dmytro Kuleba.

Războiul din Ucraina, ziua 883.

Kuleba: suntem gata să negociem, dacă Moscova este de bună-credinţă / Kremlin cere detalii / Tensiune la ucraineni: împuşcături între militari Un elicopter Mi-28 s-a prăbuşit în timpul unui zbor programat în regiunea Kaluga, la sud-vest de Moscova.

Cei care compuneau echipajul au murit, a transmis Ministerul rus al Apărării.

„Elicopterul s-a prăbuşit într-o zonă pustie.

Nu au fost distrugeri la sol.

Echipajul a murit”, se arată într-o notă citată de Ria Novosti.

Potrivit primelor investigaţii, elicopterul s-a prăbuşit din cauza unei defecţiuni tehnice.

Accidentul a avut loc în districtul Jizdrinski şi la faţa locului a fost trimis un grup de lucru şi de salvatori.

Vezi mai multe articole din categoria social Forţele militare americane au declarat că au interceptat două avioane militare ruseşti şi două chinezeşti care operau în „zona de identificare defensivă Alaska”.

Acest lucru a fost anunţat de Comandamentul de Apărare Aerospaţială al SUA.

Cele patru avioane militare „nu au intrat în spaţiul suveran american şi canadian” şi nu au fost văzute ca o ameninţare, dar „vor continua să fie monitorizate”.

Un schimb de focuri între soldaţii ucraineni staţionaţi în regiunea de nord-est Harkov a făcut trei soldaţi morţi şi alţi patru răniţi grav.

Acest lucru a fost raportat de armata ucraineană, fără a oferi alte detalii.

Armata a spus că armele au fost folosite din motive „personale” şi non-militare şi că „ia toate măsurile necesare pentru a preveni incidente similare în viitor”.

Lasă un răspuns